Illegális bevándorlás

Grúz embercsempészt fogtak el Vásárosnaménynál

Grúz embercsempészt fogtak el Vásárosnaménynál, a férfi három honfitársát akarta illegálisan továbbvinni.

2015.10.14 17:13MTI

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a beregi kisváros közelében éjjel a barabási határrendészeti kirendeltség munkatársai ellenőriztek négy külföldi férfit, aki jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

Az eljárás adatai szerint egyikük, egy 35 éves, dániai lakhelyű grúz állampolgár nyújtott segítséget három honfitársának a magyar-ukrán országhatár illegális átlépéséhez.

A férfit a rendőrség embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, míg társaival szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.