Vélhetően

Robbanótestet találhattak a pátyi óvodában

Az érdi tűzoltók a rendőrség kérésére védőzónát alakítottak ki, és az óvodából, illetve a környékről összesen 350 embert, főként gyerekeket kísértek biztonságos helyre.

2015.10.06 11:43MTI

Robbanótestnek tűnő tárgyat találtak Pátyon, a Csicsergő óvoda udvarában kedd délelőtt. A környéket kiürítették, várják a tűzszerészeket - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila közölte: az érdi tűzoltók a rendőrség kérésére védőzónát alakítottak ki, és az óvodából, illetve a környékről összesen 350 embert, főként gyerekeket kísértek biztonságos helyre. Az óvodásokat átmenetileg a helyi polgármesteri hivatalban helyezték el - tette hozzá.

Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje csupán annyit közölt: tűzszerész járőrük elindult a helyszínre, hogy beazonosítsa a feltételezett robbanótestet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.