Közúti baleset

Meghalt egy motoros a 83-ason

Életét vesztette egy motoros a 83-as főút Veszprém megyei szakaszán, a szerencsétlenségnek az eddigi adatok szerint más jármű nem volt érintettje.

2015.10.02 19:27Havariapress

A rendőrségre pénteken délután, negyed öt körül jelentették be, hogy a 83-as főút 13-as kilométerszelvényében halálos baleset ért egy motorkerékpárost. A Pápa és Bakonyjákó között, ez utóbbi település külterületén történt szerencsétlenség körülményei egyelőre ismeretlenek, de az eddigi adatok szerint a motoros nem ütközött másik járművel.

A helyszínelés kezdeti szakaszára a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták, a forgalmat a Bakonygyepes-Noszlop-Pápakovácsi útvonalra terelték el. Jelenleg a főút félpályán már járható, a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban halad ezen a szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.