Baleset

Egy embert súlyosan megsérült a Soroksári úti balesetben

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, és ismét zavartalan a forgalom a Soroksári úton.

2015.10.01 16:55MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy embert súlyos fejsérüléssel, hármat könnyű sérülésekkel vittek kórházba a csütörtökön délelőtt a főváros IX. kerületében, a Soroksári út és a Határ út kereszteződésében történt baleset helyszínéről - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a Soroksári út és a Határ út kereszteződésében egy kisteherautó, egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A baleset következtében a környéken nagy torlódás alakult ki. A város felé vezető oldalon a háromból csak egy sávon lehetett közlekedni.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese kora délután azt mondta: a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, és ismét zavartalan a forgalom a Soroksári úton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.