Közlekedés

Baleset miatt nagy a torlódás a Soroksári út és a Határ út környékén

A Soroksári út és a Határ út kereszteződésében egy kisteherautó, egy személyautó és egy teherautó ütközött össze.

2015.10.01 10:55MTI

 Baleset miatt nagy a torlódás a főváros IX. kerületében a Soroksári út és a Határ út környékén - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök délelőtt az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a Soroksári út és a Határ út kereszteződésében egy kisteherautó, egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben négyen sérültek meg.

A szóvivő hozzátette, a Soroksári úton a városból kifelé nem lehet lekanyarodni a Határ útra. A befelé vezető oldalon pedig a háromból jelenleg csak egy sáv járható, így jelentős torlódás alakult ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.