Bűntett

Rendőrkézen a Népszínház utcai gyilkos!

Kalocsán elfogták a fővárosi Népszínház utcában augusztus közepén történt gyilkosság ügyében körözött férfit.

2015.10.01 10:12MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a férfi augusztus 16-án délelőtt egy VIII. kerületi, Népszínház utcai lakásban meggyilkolt egy nőt, majd a holttestet egy szőnyegbe csavarta és azt egy autóval Kalocsára szállította. A rendőrök szeptember 11-én egy kalocsai ingatlan udvarán találták meg a nő földi maradványait.

A rendőrség szeptember 15-én a honlapján közzétette a gyilkosság feltételezett elkövetőjének képét. A nyomozás során a rendőrök azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható Sz. Pál 32 éves kalocsai lakost.

A férfit szerda délután fogták el Kalocsán, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására. A férfi ellen a további eljárást a BRFK Életvédelmi Osztálya folytatja le - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.