Közlekedés

Szombaton nézőteret építenek az Andrássy útra

Szombat déltől lezárják az Andrássy út Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát a közúti forgalom elől egy szabadtéri rendezvény miatt.

2015.09.22 17:18MTI

Az útszakaszt az Operaház rendezvénye miatt zárják le, az intézmény korábbi közleménye szerint az Andrássy úton egy 1200 személyes nézőteret alakítanak ki.

A főváros közlekedési cége keddi közleménye szerint a rendezvény miatt változik az M1-es metró és a 105-ös autóbusz közlekedése is.

A kisföldalatti szombaton egész nap nem áll meg az Operánál a Vörösmarty tér felé, de a Mexikói út irányába igen. A 105-ös autóbusz pedig szombaton 12 órától az utolsó járat indulásáig mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky út és az Opera megállót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.