Berúgták az ajtót

Biciklin tolták a lopott kályhát az ifjú tolvajok

A rendőrök előállították a 18 éves, a 16 éves és a 15 éves fiút a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

2015.09.08 09:53ma.hu
Forrás: police.hu

A jászjákóhalmai körzeti megbízott figyelt fel éjszaka a gyanús alakokra és elfogta a gyanúsítottakat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Roland és két fiatalkorú társa ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2015. szeptember 7-én késő este bementek egy jelenleg lakatlan jászjákóhalmai ingatlan udvarára, ott berúgták az épület ajtaját, majd a házból egy kályhát és kályhacsöveket hoztak ki, amelyeket egy kerékpárra pakoltak fel.

A fiatalok a lopott portékát éppen a bringán tolták az utcán, amikor a jászjákóhalmai körzeti megbízott felfigyelt rájuk.

A rendőr 2015. szeptember 7-én 23 óra körüli időben igazoltatta a 18 éves fiút és két fiatalkorú társát. Az ellenőrzéskor gyorsan kiderült, hogy a kályha és tartozékai a közeli épületből valók.

A körzeti megbízott elfogta a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat és a lopott holmit lefoglalta. A rendőrök előállították a 18 éves, a 16 éves és a 15 éves fiút a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.