Áldás

Szülés lett a jógázásból

Jógaszalonban szülte meg gyermekét egy nő szerdán este Budapesten, a szokatlan helyszín azonban szerencsére nem okozott komplikációkat.

2015.09.03 14:50Havariapress

Egy várandós nő szerdán este megszokott jógaszalonjába ment testedzésre, ám váratlanul beindult nála a szülés, és már arra sem maradt ideje, hogy a létesítményből kórházba vitesse magát. Az azonnal riasztott mentők megérkezéséig a mentésirányító telefonos útmutatásokat adott a teendőkről a jógaoktatónak, aki ezek alapján sikeresen le is vezette a szülést. Bár az esetkocsi tíz percen belül a helyszínre érkezett, már csak az egészséges leánygyermek és az anya rutinellátását kellett elvégezniük. A csecsemőt és édesanyját végül, biztonságos ellátásuk érdekében kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.