Közlekedés

BKK: hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a Villányi út egy szakaszán

Gáz-, illetve távhővezeték-építés miatt hétfőtől október közepéig útszűkületre kell számítani a XI. kerületi Villányi út Tas vezér utcai kereszteződésénél.

2015.09.03 11:34MTI

A közlemény szerint hétfőtől várhatóan két hétig a Móricz Zsigmond körtér felé haladó útpályán a villamosvágány-zóna mellett, megközelítően 15 méter hosszon végzik a gázvezeték-építési munkálatokat. Ez idő alatt az autóbusz-közlekedés és az autós forgalom a szegély melletti szűkített útszakaszon továbbra is egy sávon haladhat.

Szeptember 21-étől október 19-éig az útpályán a régi akna elbontását végzik majd, emiatt a villamosvágány-zóna felől az útpályán mindkét irányban útszűkületre kell számítani. A távhővezeték-építés két helyen keresztezi a közúti forgalmat, ott ideiglenes átjárókon biztosítják a közlekedést.

A BKK azt kéri az autósoktól, hogy az érintett szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.