Dugó

Forgalomkorlátozás lesz a Hungária körúton két hétvégén!!!

Felújítás miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a mostani és a következő hétvégén a Hungária körúton a Hős utcánál.

2015.08.14 11:59MTI

Szombat reggeltől vasárnap estig, a jövő héten pedig péntek reggeltől szombat estig a Hungária körút Rákóczi-híd felé vezető belső sávját lezárják a Hős utcai kereszteződéstől kezdve az 1-es villamos megállóhelyi peronjának hosszában, így csak két forgalmi sáv lesz járható. A villamosok közlekedését a korlátozás nem érinti.

A BKK arra kéri az autósokat, hogy a várható torlódások miatt aki teheti, válasszon más útvonalat, a munkaterület mellett pedig fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.