Tolna

Már bódult volt a gyógyszerektől, de időben érkezett a segítség

Rendőrök és polgárőrök közösen indultak az eltűnt nő keresésére.

2015.09.01 10:54ma.hu

Egy bogyiszlói nő tett bejelentést a rendőrségre, mert 2015. augusztus 27-én lánya több gyógyszert vett magához, majd egy búcsúlevelet hagyott hátra, és otthonukból ismeretlen helyre távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság, a Tolnai Rendőrőrs, valamint a helyi Polgárőrség munkatársai a 30 éves nő keresésére indultak. A kutatás során a rendőrök keresőkutyát alkalmaztak, amelynek eredményeként az eltűnt személyt a Duna árterületén megtalálták. A nő bódult állapotban volt, ezért azonnali orvosi ellátásra szorult.

A terület járművel nem volt megközelíthető, ezért az egyenruhások a nőt az elérhető területre vitték. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.