Szomorú családi dráma

A szomszédja ébresztette, hogy kiesett a fia az ablakon

Nagyon fájt az anya háta, ezért lefeküdt, és elaludt. Az ébredésével kezdődött a rémálma.

2015.08.26 16:26ma.hu
Itt történt, 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában - MTI Fotó: Lakatos Péter

A 24 éves anyának hátfájdalmai voltak, ezt szerette volna pihentetni, lefeküdt, azonban elaludt. A szomszéd kutyájuk nyugtalanságára figyelt fel, de mielőtt átkopogott volna, a két éves kisfiú már kiesett az ablakon kedden Budapesten. A szomszéd a puffanást halott az udvarról, a látottakat követően ő ébresztette az anyát - írja a Velvet.hu-ra hivatkozva a hvg.hu. A gyermek a fejével esett a betonra, a szomszédos óvodából az egyik óvónő igyekezte újraéleszteni a mentők kiérkezéséig - a fiú valószínűleg a beszűrődő gyerekzsivaj miatt mászott az ablakba. A kórházba szállítást követően még három óráig küzdöttek az életéért az orvosok, de nem sikerült megmenteniük.

Ez egy szerencsétlen baleset volt, bárkivel megeshetett volna, mégis rengeteg támadás éri miatta a lányomat. Nem elég, hogy fel kell dolgoznia ezt az iszonyatos fájdalmat, a Facebookon rengeteg mocskolódást, fenyegetést kapott" - vette védelmébe lányát a nyilatkozó nagyapa. Hozzátette, létezik egy ablakpárkányra szerelhető fémkeretes háló, ami megóvja a gyerekeket az eséstől, ezt kötelezővé tenné más balesetek megelőzősére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.