BKK

Füstölt a 3-as metró: pótlóbuszok jártak a Deák tér és az Árpád híd között

A metró közlekedését azt követően állították le, hogy füstszagot észleltek az utasok a Nyugati téri metróállomáson. Azóta már újra a teljes vonalon jár az M3-as metró.

2015.08.24 06:48MTI

FRISS

Újra a teljes vonalon jár az M3-as metró - közölte Facebook oldalán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn reggel. A menetrend teljes helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a vonalon a forgalmat - tájékoztatott a BKK.

MTI Fotó

Pótlóbuszok szállították a M3-as metró vonalán az utasokat hétfőn reggel, a Deák tér és az Árpád híd között - közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Kisdi Máté a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta: a metró közlekedését azt követően állították le, hogy füstszagot észleltek az utasok a Nyugati téri metróállomáson.

Az állomást még a tűzoltók kiérkezése előtt kiürítették. A tűzoltók sem tüzet, sem füstöt nem észleltek, a továbbiakban hőkamerákkal is átvizsgálják a területet - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.