Közúti baleset

Több gyerek is megsérült négy autó ütközésekor Zalában

Négy sérültet - köztük kisgyerekeket - kellett kórházba vinniük a mentőknek szombat délelőtt a Teskándra vezető útról, ahol több személyautó ütközött össze.

2015.08.22 12:42MTI

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Sznopek Veronika elmondta: a Zalaegerszeg és Teskánd közötti útszakaszon négy személygépkocsi ütközött össze. A mentők az utasok közül négy embert szállítottak kórházba - köztük kisgyerekeket -, az első információk szerint egy felnőtt sérülése súlyos.

Az utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta, a járműforgalom délben indulhatott el az érintett útszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.