Sorozatos ütközések

Tömegkarambol a moszkvai körgyűrűn

Az előzetes adatok szerint a tömeges balesetben egy kukásautó a körgyűrűnek a Moszkva-folyón átívelő hídjáról a vízbe zuhant, miután vezetője egy ütközés hatására elvesztette uralmát a jármű felett.

2015.04.20 10:41MTI

Összeütközött 23 gépjármű hétfő hajnalban az orosz fővárost, Moszkvát övező körgyűrűn, két ember meghalt, öt megsérült - írta a Lifenews.ru orosz hírportál a hatóságokra hivatkozva. Az előzetes adatok szerint a tömeges balesetben egy kukásautó a körgyűrűnek a Moszkva-folyón átívelő hídjáról a vízbe zuhant, miután vezetője egy ütközés hatására elvesztette uralmát a jármű felett, és az átszakította a védőkorlátot. A helyszínre sok mentő- és tűzoltóautó érkezett. Az orosz főváros központi térségét tehermenetesítő külső autópálya-körgyűrűn a forgalom jelentősen lelassult. Az előrehaladást az is lassítja, hogy a katasztrófavédelem emberei egy nagy darus kocsival megpróbálják kiemelni a kukásautót a folyóból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.