Torlódás

Brutális, 5 kilométeres dugó az M1-esen

Több egymást követő baleset miatt csaknem öt kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Biatorbágy és Zsámbék térségében.

2015.08.16 14:52MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila tájékoztatása szerint a sztráda 19-es kilométerénél egy személyautó és egy terepjáró ütközött össze; a két külföldi rendszámú járműben utazók közül egy ember sérült meg könnyebben. A törökbálinti tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, a forgalom egy sávban, lépésben halad.

Mivel korábban az M1-es ugyanezen szakaszán több koccanásos baleset is történt és a legutóbbinál még tart a helyszínelés, a Győr felé autózók Biatorbágy közelében jelentős, csaknem öt kilométeres torlódásra számítsanak – tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.