Közúti baleset

Négy autó ütközött, hatalmas a dugó az M1-M7 kivezető szakaszán

A belső sávban egy, a külső sávokban három összetört autó vesztegel, a tűzoltók már megkezdték a műszaki mentést.

2015.07.16 18:49MTI

Négy autó ütközött össze csütörtök délután az M1-es és az M7-es autópálya közös, fővárosból kivezető szakaszán. Senki sem sérült meg, ám a forgalom lépésben halad - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a belső sávban egy, a külső sávokban három összetört autó vesztegel, a tűzoltók már megkezdték a műszaki mentést, illetve a kifolyt üzemanyag eltávolítását. Sérülésről nem érkezett jelentés - tette hozzá.

Az Útinform tájékoztatása szerint a karambol miatt az érintett szakaszon nagyon lassan, csak araszolva lehet közlekedni, óriási a dugó.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt közölte, a baleset eddig ismeretlen okból az említett autópálya 11-es kilométerénél történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.