Körgyűrű

Hatan sérültek meg egy balesetben a veszprémi körgyűrűn

A balesetben hatan sérültek meg, a mentők egy embert életveszélyes, egyet súlyos, további négyet pedig könnyű sérülésekkel szállítottak a veszprémi kórházba.

2015.08.12 09:12MTI

Hatan sérültek meg Veszprém határában a 82-es főúton kedd este, mert két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-t.

Orsós Károly elmondta, hogy a 82-es főút 1-es kilométerszelvényében, a veszprémi körgyűrű Budapest, valamint Győr felé vezető kihajtója között ütközött a két személygépkocsi este kilenc óra után. Hozzátette, a mentés és a helyszínelés idejére a főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a körgyűrű további szakaszára, valamint a városon belülre terelték.

A balesetben hatan sérültek meg, a mentők egy embert életveszélyes, egyet súlyos, további négyet pedig könnyű sérülésekkel szállítottak a veszprémi kórházba - közölte Falus Áron, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.