Baleset

Kihallgatta a rendőrség Rékasi Károlyt

A motorbalesetet szenvedett színész mindenben együttműködik a hatóságokkal.

2015.08.11 07:48ma.hu

A Bors úgy tudja, hogy Rékasi Károly motorbalesetével kapcsolatban felmerült a színész felelősségének lehetősége is. A rendőrség csak azt erősítette meg a lapnak, hogy valóban kihallgatták a Barátok közt sztárját, Rékasi Károly felelősségére vonatkozóan azonban nem adtak megerősítő választ.

A lap szerint a színész együttműködött a hatóságokkal, és többek között arról is faggatták a másfél hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasit, hogy vajon fékezett-e, mielőtt bele vágódott a XXII. kerületi Háros és Gyönyszem utca sarkán az előtte kanyarodó autóba.

XX. kerület ittlakunk

A Bors megjegyzi, hogy amennyiben az autó sofőrje időben jelezte kanyarodási szándékát, a színész feltehetően vétkes lesz a balesetben. A motor féknyoma vagy annak hiánya akár a színész „vesztét” is okozhatja a nyomozás során.

A felelősség megállapítása további vizsgálatokat igényel, és ebben nagy szerepe lehet a helyszíni szemlének, az ennek során készített fényképeknek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.