Durva

Körbe kellett vésni a kútfúró kezét

Kútgyűrűk közé szorult egy kútásó keze a Pest megyei Kosdon. A tűzoltók csak többszöri próbálkozás után tudták kiszabadítani súlyosan megsérült embert.

2015.08.11 15:59MTI
freedigitalphotos.net/phanlop88

Kedden délután szenvedett súlyos balesetet egy kútásó Kosdon. A férfi keze két betonból öntött kútgyűrű közé szorult. Vácról érkeztek tűzoltók a férfi segítségére, de az első kísérettel nem sikerült kiszabadítani: a hidraulikus feszítő nem bírt a súlyos betongyűrűvel. Ezt követően egy tűzoltó légzőkészülékben, elektromos vésőberendezéssel ereszkedett le a kútba, s körbevésve a kezet, sikerült kiszabadítania a férfit. A súlyosan megsérült embert mentőhelikopterrel szállítják kórházba, miután a helyszínen sikerül stabilizálni az állapotát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.