Embertelen

Újraélesztés közben törtek fel egy mentőautót Budapesten

A mentőegység tagjai a mentőautóhoz visszatérve azzal szembesültek, hogy közben az autó ajtaját felfeszítették, és ellopták az útvonaltervező GPS készüléküket. (A kép illusztráció)

2015.08.07 19:50ma.hu
Illusztráció: OMSZ -Facebook

Egy idős férfihez riasztották a mentőket ma délben a főváros XXIII. kerületének egyik lakásába. A férfi életéért mintegy 40 percig küzdöttek, de sajnos nem lehetett a szívét újraindítani - írta Győrfi Pál kommunikációs és pr igazgató az  Országos Mentőszolgálat közleményében.

A mentőegység tagjai a mentőautóhoz visszatérve azzal szembesültek, hogy közben az autó ajtaját felfeszítették és ellopták az útvonaltervező GPS készüléküket.

Az anyagi kár néhány tízezer forint, de a mentő a helyszínelés idejére kiesett az ellátásból, a készülék pótlására pedig nincs lehetőség.
Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

Mint emlékezetes, a napokban egy mentőmotoros tárcáját és telefonját lopták el egy VIII. kerületi kapualjban, amíg éppen egy fuldokló betegen próbált segíteni. Ebben az ügyben is rendőrségi eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.