Támadás

Életveszélyes késelőt keresnek a váci rendőrök

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség egy Vácott elkövetett életveszélyes késelés elkövetőjét.

2015.08.02 20:14Havariapress

A rendőrség ügyeletére vasárnap reggel, fél nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy életveszélyes állapotban lévő sérült nőt látnak el Vácott. A helyszíni adatok és a szakorvosi vélemények alapján gyorsan egyértelművé vált az is, hogy a nő szúrt sérülést szenvedett, ami egyértelműen bűncselekményből származott. A Pest megyei rendőrök a nap folyamán, adatgyűjtések és tanúkutatások eredményeként beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét is, akinek azonban ezidáig nem akadtak a nyomára. A feltételezett elkövető, a 49 éves váci Markovics Gábor ellen ezért országos elfogató parancsot bocsátottak ki a nyomozók, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Kérik, hogy aki bármit tud a férfi hollétéről, netán felismeri a rendőrségi honlapon közzétett fotó alapján, tegyen bejelentést a rendőrség ismert segélyvonalain; ugyanitt várják azok bejelentéseit is, akik bármilyen információval rendelkeznek a bűncselekmény körülményeivel kapcsolatosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.