Szíreket szállított

Embercsempész taxist vettek őrizetbe Zalában

Autójában hat szír állampolgárt szállított egy taxis, akit embercsempészés gyanúja miatt vettek őrizetbe a zalai rendőrök.

2015.07.25 08:56MTI

A rendőrség ügyeletére csütörtök éjszaka érkezett bejelentés, amely szerint egy taxival menekültek érkeztek Becsehelyre. A bejelentés nyomán a rendőrök ellenőrizték a járművet, amelyben a jármű vezetőjén kívül hat szír állampolgár utazott, de a külföldieknek nem voltak a határátlépéshez szükséges irataik.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) bűnügyi osztálya embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves taxisofőr ellen, akit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.