Wanted

Félmilliót érnek a leányfalui rablók

500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség egy leányfalui családot ért, márciusi rablótámadás ügyében.

2015.07.23 09:56Havariapress

Három, maszkot viselő támadó rontott be március 13-án éjjel 1 órakor egy leányfalui családi házba. A fölszinten alvó lakókat lőfegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, értékeik átadására szólították fel. A megfélemlített áldozatok kezeit ezt követően összebilincselték, lábaikat ragasztószalaggal összekötötték, majd távoztak a helyszínről. Az ismeretlen tettesek a házból készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el.

A rablók 20-30 év közötti, valamennyien körülbelül 170 centiméter magas, sportos testalkatú férfiak voltak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben.

A rendőrség kéri, aki az ismeretlen tettesek kilétéről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja telefonon a 06-1-237-43-39-es számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán vagy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.