Fejpénz

Félmilliót kaphat egy veszprémi rablás nyomravezetője

Ötszázezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat az egyik veszprémi utazási irodában történt fegyveres rablás ügyében.

2015.04.29 15:51Havariapress

A dunántúli városban még tavaly október 4-én kora délután lépett be egy azóta is ismeretlen férfi a Rákóczi utca egyik utazási irodájába, majd az ott lévő alkalmazottakat egy maroklőfegyverrel arra kényszerítette, hogy adják át neki az üzletben tárolt készpénzt. Miután a megfenyegetett nők eleget tettek a felszólításnak, a férfi a pénzzel együtt elmenekült a helyszínről.

A beszerzett adatok szerint az elkövető 30-40 év közötti, 175-180 cm magas, erős testalkatú, fehér bőrű férfi volt, aki a rablás idején hosszított farmerkabátot, alatta sötét színű kapucnis pulóvert, farmernadrágot és fekete baseballsapkát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti adatok, vagy a rabláskor készült képfelvételek alapján felismeri a rablót, vagy bármit tud a bűncselekmény körülményeiről, tegyen bejelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, esetleg a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén, vagy - névtelensége megőrzése mellett - a ,,Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán.

A nyomravezető részére a rendőrség nettó 500 ezer forint díjat is kitűzött, az összeg annak fizethető ki, aki olyan pontos adatokat szolgáltat az elkövetőről, melyek segítségével az illető azonosítható és bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.