Családi tragédia

Nem emlékszik rá, hogy a rendőrökre lőtt - előzetesben a tatabányai anyagyilkos

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 40 éves tatabányai férfit, aki szombaton megölte édesanyját és annak élettársát. A férfi a helyszínre érkezett rendőrökre is tüzet nyitott engedéllyel tartott Glock típusú sport maroklőfegyverével.

2015.07.13 16:21MTI

A 40 éves N. Norbert gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

Elmondta, mi vezetett a családi tragédiáig, arra azonban állítása szerint nem emlékszik, hogy tüzet nyitott a tatabányai rendőrökre. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt folytat eljárást a férfi ellen, akinek előzetes letartóztatását hétfőn elrendelte a Tatabányai Járásbíróság.

Mint ismert, szombaton hajnalban riasztották a rendőröket Felsőgallára, egy tatabányai városrészbe, miután egy férfi otthonában rátámad a családjára. A rendőrök egy holtan heverő embert találtak az utcán, de mikor a közelébe értek, a gyilkos tüzet nyitott rájuk. A járőröknek sikerült fedezékbe vonulniuk, nem sérültek meg.

A Terrorelhárítási Központ bevetési egysége érkezett ezt követően a helyszínre. A terrorelhárítók nagy erőkkel, páncélozott gépkocsival vonultak a házhoz. Túsztárgyalójuk négy órán át győzködve, sikeresen leszerelte végül a házba bezárkózott férfit.

A házba behatoló kommandósokkal szemben ellenállást már nem mutató férfit elfogták, s épségben kihozták a házból a család életben maradt tagjait.

A 40 éves N. Norbert két emberrel végzett: saját édesanyját és annak élettársát lőtte le 45-ös kaliberű sportpisztolyával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.