Gyilkos indulat

Két családtagját kivégezte, a rendőrökre is lőtt

A helyszínre érkeztükkor a rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk.

2015.07.11 12:18ma.hu
police.hu

Több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy tatabányai férfit.

Lövések miatt riasztották a tatabányai rendőröket 2015. július 11-én 3 óra 39 perckor Tatabánya Felsőgalla városrészébe. A helyszínre érkező helyi járőrök az utcán egy férfit találtak. A rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk. Több lövés érte a szolgálati gépjárművüket, de a rendőrök közül egy sem sérült meg.

​A hatáskörrel rendelkező TEK hatalmas erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért. A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben. A férfit - aki a művelet során végig zavartan viselkedett, és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta - végül négy órás sikeres tárgyalásnak köszönhetően a műveleti egységek elfogták és 8 óra 50 perc körüli időben épségben kihozták a családi ház többi lakóját is.

Az elkövetőt sérülésmentesen előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.