Külföldi munkát ígért a csaló

Hallássérülteket csapott be a karakói nő

Huszonnégy, többségében hallássérült embert csapott be egy 29 éves karakói nő. Áldozatainak jutalékért külföldi munkát ígért, de ígéretét nem teljesítette.

2015.07.12 10:26Havariapress

A gyanú szerint a nő 2012 májusa és augusztusa között összesen 24 alkalommal különböző sértettektől - akik többségében hallássérültek voltak - pénzt kért és vett át egy általa ígért, jövőbeni állás kiközvetítéséért. A gyanúsított Ausztriában ígért kertészeti munkát áldozatainak, a közvetítésért fejenként kapott több tízezer forintot megtartotta, ám a munkát senki nem kapta meg.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága folytatott nyomozást. A gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerő nővel szemben z eljárást a rendőrség az eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.