Elfogták a két férfit

Megverték és kirabolták ivócimborájukat

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két férfit, akik közös italozás után megverték és kirabolták egy alkalmi ismerősüket Orosházán.

2015.07.09 11:53Havariapress

A Békés megyei városban szerdán este együtt italozott három férfi, a közös időtöltés során azonban valami vita támadt köztük. Ennek során ketten közülük nekitámadtak a harmadik társuknak a város egyik utcájában, alaposan helybenhagyták, majd miután a földre került, a pénzét és a mobiltelefonját is elvették tőle.

A történtekről értesített rendőrök alig több mint egy órával a támadás után elfogták az elkövetőket, akiket a kihallgatásuk után őrizetbe is vették. A két helyi lakos ellen rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.