Vádemelés

Kevés fűvel és lőfegyverrel kapták el a bosnyák férfit

Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntette, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy bosnyák férfi ellen.

2015.06.24 10:11Pavlovic

A 33 éves, horvát-bosnyák kettős állampolgárságú férfi január végén Tompánál lépett be az ország területére egy autóbusz utasaként. A hatósági vizsgálat során a poggyászából előkerült egy maroklőfegyver és a fegyverhez tartozó lőszerek. A vádlott a fegyvert és a lőszereket Németországba akarta vinni, az ehhez szükséges hatósági engedéllyel azonban nem rendelkezett.

A vádlott csomagjának átvizsgálásakor növényi törmelék is előkerült, amelyről kiderült, hogy csekély mennyiségű marihuánát tartalmaz.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, és kezdeményezte a fegyver, a lőszerek és a drog elkobzását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.