A lakásán találták meg őket

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket egy mátraverebélyi férfi

Egy lőfegyvernek minősülő puskát és egy ugyancsak lőfegyverré átalakított Flóbert pisztolyt találtak egy 64 éves mátraverebélyi férfi lakásán.

2015.01.06 14:59MTI

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a két fegyver mellett 78 darab, különféle típusú lőszert találtak a melléképületekre is kiterjedő házkutatás során, amelyet egy korábbi, rendőri intézkedést igénylő cselekmény miatt rendeltek el.

A 64 éves férfi sem a fegyverek, sem a lőszerek tartására nem rendelkezett engedéllyel. A gyanúsítottat őrizetbe vették - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.