Fegyver

Vasvillával támadt a fuvardíjat követelő taxisra

Vasvillával támadt egy taxisofőrre egy férfi Nyíregyházán, mert sokallta a fuvardíjat. A HavariaPress úgy tudja, a férfit őrizetbe vették.

2014.12.30 17:40Havariapress

Hétfőn vitette magát haza taxival egy szórakozóhelyről egy férfi Nyíregyházán. Amikor megérkeztek a címre és a taxis közölte vele a fuvar díját, azt sokallta, csak a töredékét fizette meg. Miután a taxis tovább követelte utasától a teljes összeget, a férfi bement a lakásába, ahonnan egy vasvillával a kezében tért vissza. A vasvillával fenyegetőzve elkergette a taxist.

A rendőrök otthonából állították elő a 37 éves férfit. Tulajdon elleni szabálysértés és rendzavarás szabálysértés miatt indítottak ellene eljárást és szabálysértési őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.