Megölt mindenkit

Kiirtotta családját, majd önmagával is végzett egy balmazújvárosi férfi

A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 éves és a 10 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

2015.06.18 15:32MTI
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megölte a feleségét és a két fiát, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi csütörtökön - közölte a rendőrség a honlapján.

A mentők jelezték a rendőrségnek, hogy Balmazújvárosban, egy Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak. A kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 éves és a 10 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

A nő és a két gyerek esetében emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi esetében közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-vel. Dobó Dénes rendőr hadnagy a vizsgálatra hivatkozva további részletet nem közölt.

Az MTI tudósítója a helyszínen más forrásból úgy értesült, hogy az apa baltával ölte meg feleségét és két kisfiát, majd felakasztotta magát.

Helybeliek úgy tudják, hogy mindkét felnőttnek volt állása, de az utóbbi időben gyakran veszekedés hallatszott a házból.

A ház környékét a rendőrök lezárták, de a nyitott kapun keresztül az MTI tudósítója rendezett portát látott.

A házzal szemközti járdán egy asszony elutasította, hogy nyilatkozzon az MTI-nek. Azt kiabálta: "menjenek innen, az unokáimat már senki nem adja vissza!"

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.