Bűnügy

Templomi betörőt fogtak Miskolcon

Két órán belül fogták el a rendőrök azt a nőt, aki egy miskolci templomba betörve különböző kegytárgyakat és használati eszközöket tulajdonított el.

2015.06.15 22:11MTI

A gyanúsítottat hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte a miskolci járásbíróság - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Janasóczki Attila tájékoztatása szerint a miskolci rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a múlt pénteki bűneset ügyében. Az akkor még ismeretlen tettes befeszítette az egyik miskolci templom parókiájának ajtaját, majd onnan és a templomból különböző kegytárgyakat és használati eszközöket vitt el.

A rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított G. Zoltánné 31 éves miskolci lakost, akitől az eltulajdonított tárgyak egy részét is lefoglalták - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.