Tűzeset

Kigyulladt a szeméttelep Karcagon és Tiszafüreden is

Vasárnap óta nagy területen lángol a szeméttelep Karcagon, a tűz oltásán jelenleg is dolgoznak. Hasonló riasztás volt Tiszafüreden is.

2015.06.08 09:35MTI
MTI/Mészáros János

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő, S. Tóth Anikó közölte: a tűz eddig tisztázatlan okból, vasárnap keletkezett, oltására hat járművel Karcagról, Kisújszállásról, Szeghalomról és Püspökladányból is érkeztek tűzoltók.

Sérülésről és anyagi kárról eddig nem tudnak - tette hozzá a szóvivő, jelezve, hogy a beavatkozás jelenleg is tart és a lángok megfékezése várhatóan még hosszú időt vesz igénybe.

Szólt arról is, hogy hasonló riasztást kapott a katasztrófavédelem vasárnap Tiszafüredről is, ahol a helyi hulladéklerakón mintegy kétszáz négyzetméternyi szemét égett. A lángokat a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fojtották el.

MTI/Mészáros János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.