Teljes útzár a 8-as főút elkerülő szakaszán

Felkavaró képek! Két kamion ütközött Székesfehérváron

Két kamion összeütközött péntek reggel Székesfehérváron, a 8-as főút elkerülő szakaszán, a balesetben egy ember könnyebben megsérült. Az egyik teherautó kőrakománya az útra ömlött, ezért az érintett útszakaszt lezárták - közölte a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI-vel.

Szörnyű képek! Kamionok ütköztek össze! képgaléria

2008.10.03 09:11MTI
Fotó: MTI

A várost elkerülő úton, az Új Csóri út és az áruházi csomópont között, a 76-os kilométernél egy kőszállító teherautó utolért egy másik szállító autót, és hátulról nekiütközött. Ennek következtében a jármű vezetőfülkéje kigyulladt, a sofőr időben kiugrott a kocsiból, a másik kamion vezetője viszont könnyebben megsérült - mondta el Bisztricz Anett. 

Tájékoztatása szerint a zúzalékkövet szállító autó rakománya az útra ömlött. Ezért, valamint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt az érintett útszakaszra előreláthatóan a déli órákig az Új Csóri út felől nem lehet felhajtani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.