Egy húszéves lány az áldozat

Kamionnal ütközött össze egy fiatalokkal telezsúfolt kisautó Pécsett

Nem adta meg az elsőbbséget Pécsett egy védett útvonalon haladó kamionnak egy négyszemélyes kisautó, amibe szerda hajnalban öt fiatal préselte be magát; az utasok közül egy fiatal lány a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2008.10.01 19:19MTI

Mint Zsobrák Péter százados, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az előzetes vizsgálatok alapján vélhetően a kis Polskit vezető 20 éves fiú nem adta meg az elsőbbséget, amikor a kamion elé kanyarodott a városon átvezető 6-os főút egyik kereszteződésében. 

A baleset következtében a sofőr mögött ülő húszéves lány volt az, aki a helyszínen életét vesztette, a 20 éves fiú és a további három lány, aki még a kocsiban ült, súlyos sérülésekkel került a kórházba - tette hozzá. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.