Egy ember könnyebben sérült

Baleset miatt teljes útzár az M0-ás új szakaszán

Teljesen lezárták az M0-ás autópálya egyik oldalát hétfő reggel egy baleset miatt, amelyben összeütközött egy személyautó és egy kamion Gyál közelében, a 32-es kilométerkőnél - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A mentők tájékoztatása szerint egy ember könnyebben megsérült.

2008.09.29 09:15MTI

A rendőrség sajtóügyeletese elmondta: a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, az autópálya érintett szakaszát az M1-es autópálya felé teljesen lezárták. A 32-es kilométerszelvény előtti első lehajtónál elterelik a forgalmat. A mentés és a helyszínelés megkezdődött - közölte Beluzsárné Belicza Andrea. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: a helyszínről egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak a budapesti Merényi Gusztáv Kórház traumatológiájára, több sérültről nem tudnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.