Hamar meglett a tettes

Megkéseltek egy nőt Pápán

Megöltek egy nőt vasárnap délután Pápa belvárosában, a rendőrök néhány percen belül elfogták egy férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

2015.05.31 16:38MTI

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta: egy 27 éves kállói nőt késeltek meg, a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az állampolgári bejelentésre érkező pápai rendőrök néhány percen belül elfogták a gyanúsított férfit.

A szóvivő közölte, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves, szintén kállói férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol tart a kihallgatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.