Őrizetbe vették a tetteseket

Halálra vertek egy férfit Nyíregyházán

Az egyik nyíregyházi lakásban italozó, négyfős társaságból ketten a házigazdára támadtak, és olyan súlyosan bántalmazták, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette.

2015.05.24 10:12MTI

Meghalt egy 46 éves férfi, akit italozás közben bántalmazott két társa szombaton Nyíregyházán - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

A tájékoztatás szerint az egyik nyíregyházi lakásban italozó, négyfős társaságból ketten - eddig tisztázatlan körülmények között - a házigazdára támadtak, és olyan súlyosan bántalmazták, hogy a férfi a helyszínen életét vesztette. A feltételezett elkövetőket, Sz. Sándor 46 éves és Sz. Zsolt 45 éves nyíregyházi lakosokat a rendőrök a helyszínen elfogták.

A megyei rendőr-főkapitányság a két férfit őrizetbe vette, ellenük halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - olvasható a www.police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.