Agyonverték a férfit

Vérbe fagyva találták meg az újpesti áldozatot

Kedden reggel találtak rá egy eszméletlenül, vértócsában fekvő emberre az újpesti József Attila utcában. A mentők a vélhetően brutális kegyetlenséggel bántalmazott embert kórházba vitték, de úgy tudni, életét nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt.

2015.03.31 15:02Havariapress

A gyilkosság nyomai jól láthatók azz újpesti társasháznál: a garázsokhoz vezető lejárón vértócsa, a házfalon hatalmas vérfolt látható. A bűnügyi helyszínelés a kora délutáni órákban fejeződött be. A házban lakók elmondása szerint egy hajléktalan embert gyilkoltak meg. Az áldozat a lejárónál, a kerékpártárolónál szokta meghúzni magát. A gyilkosság oka egyelőre nem ismert, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.