Lapértesülés

Fatális baleset okozhatta a gyáli fiú halálát?

Rendőrségi források megerősítették, hogy valóban az áprilisban eltűnt gyáli fiú holttestét találták meg egy kút mélyén, valószínűleg véletlenül eshetett bele.

2015.05.18 13:21ma.hu

Az elsődleges jelentések szerint véletlenül esett bele a szomszéd kútjába Patrik - írja a hvg.hu.

Az április 12-én eltűnt fiatalember felkutatására egy ország mozdult meg, talányos eltűnéséről különböző teóriák születtek. Egy kamera felvételei alapján sokáig egy rejtélyes ukrán kamionsofőrt gyanúsított a közvélemény, mert a fiút vele látták utoljára, erősen ittas állapotban.

A későbbiekben megtalálták Patrik cipőjét, a jelenlegi álláspont szerint ez akkor eshetett le a lábáról, mikor - valószínűsíthetően - átmászott a szomszéd kerítésén, hogy a hazafelé utat lerövidítse.

Mivel azonban nem volt józan, a sötétben beleeshetett a vízzel teli kútba, és ez okozhatta a halálát.

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt a lappal, hogy a halotti szemle folyamatban van, tájékoztatást későbbre ígértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.