Állampolgári bejelentés

Holttestet találtak egy gyáli kútban

Bár azt mondja a rendőrség, hogy még nem azonosították a holttestet, egyes lapértesülések szerint a hetekkel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt 19 éves Patrikot találták meg.

2015.05.17 22:52MTI

Holttestet találtak vasárnap délután Gyálon, egy kútban - közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője késő este az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a rendőrség állampolgári bejelentésre késő délután vonult ki a helyszínre, a település belterületén lévő egyik kúthoz, melyben egy holttest volt.

Mivel még tart a helyszíni szemle, az elhunyt azonosításához pedig szakértőt rendelnek ki, egyelőre nem tudni, hogy kinek a holttestére bukkantak rá. Arról is csak később lesz információ, hogyan került az ismeretlen ember a kútba - tette hozzá a szóvivő.

MTI Fotó: Lakatos Péter

A 19 éves Rinyu Patrik április 12-én tűnt el, rejtélyes körülmények között. A fiatal egy barátjával indult szórakozni a szombat éjszakába, azonban Gyálon, az egyik dohányboltban hozzájuk csapódott egy harmincéves ukrán férfi is. Az idősebb ember később belekötött Patrik barátjába, aki ezért hazament. Ekkor látták utoljára Patrikot. Csupán egyik cipőjét találták meg a lakóhelyéhez közeli ház előtti árokban. A rendőrség nagy erőkkel nyomozott a fiú és feltételezett elrablója után is, ám nem jutottak előbbre - számolt be a BorsOnline.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.