Drog

Hasán vitte volna a heroint Svájcba

Kábítószert csempésző szerb állampolgár ellen emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, a férfi egy kilogramm heroint próbált Magyarországon keresztül Svájcba szállítani.

2015.05.11 10:19MTI

A főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc közölte, a férfit különösen jelentős mennyiségre, az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer-birtoklás bűntettével vádolja az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2014. november 12-én este jelentkezett belépésre Röszkén egy koszovói busz utasaként. Ruházatának átvizsgálása során csaknem egy kilogramm barna port találtak két műanyag tasakba csomagolva, azokat a férfi a nadrágján belül nadrágszíjjal a hasához erősítve rejtette el. A vádlott a heroint Svájcba szállította volna, ezért cserébe megbízói 500 eurót ígértek.

A lefoglalt heroin mennyisége meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.