Balek

Betörtek hozzá, kihívta a rendőröket, de elfelejtette elrejteni a kenderültetvényét

Előzetes letartóztatásba került egy 39 éves monori férfi, aki valószínűleg az év balekja címet is elnyeri.

2015.04.30 08:25ma.hu

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  egy 39 éves monori lakos ellen - írja a police.hu.

A rendőrök 2015. április 26-án az éjszakai órákban megjelentek egy monori háznál, mivel lakásbetörésről érkezett állampolgári bejelentés. A helyszínen L. P. az ingatlan bérlője tartózkodott, aki a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy három - általa ismeretlen - személy próbált meg bejutni a családi házba, akik őt tettleg bántalmazták, majd a helyszínről elmenekültek.

A rendőri intézkedés során a nyomozók az ingatlanban 58 tő kábítószergyanús növényt és több, mint 800 gramm növényi törmeléket találtak. A szakértő elsődleges véleménye szerint a lefoglalt növények és a törmelék kábítószernek minősül.

A 39 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók ezt követően őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig 2015. árpilis 28-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.