Gyász

Tragédia: szörnyethalt egy 21 éves fiatal a kollégiumból kizuhanva

Meghalt egy fiatal Szolnokon, miután kizuhant az egyik kollégiumból.

2015.04.28 17:11ma.hu

A Szoljon.hu információi szerint egy fiatalember meghalt Szolnokon, miután az egyik kollégium hetedik emeletéről lezuhant.

Elsőként a Facebookon kezdett el terjedni a tragédia híre, emiatt számos szóbeszéd kapott szárnyra.

Hétfő este már mécsesek égtek a tragédia helyszínén, Szolnokon a kollégium előtt. A fiú édesanyja búcsúbeszédet mondott az összegyűlt barátok, ismerősök előtt. Ami biztos, hogy egy 21 éves fiatalember hétfőn hajnalban kizuhant a diákszálló hetedik emeletéről és meghalt. A Szoljon.hu megkereste az iskola rektorát, aki elmondta, jelenleg rendőrségi vizsgálat folyik az ügyben, annak lezárásáig nem kíván nyilatkozni.

A rendőrség sajtóügyelete a lap kérdésére elmondta: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az esetet, többet nem tudnak mondani az ügyről. Hogy valójában mi történt, nem tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.