Felrobbant egy targonca

Nem járnak a vonatok a devecseri raktártűz miatt

Kigyulladt egy raklapokkal teli épület Devecserben, a tűzben egy gázzal hajtott targonca felrobbant, személyi sérülés nem történt. Az oltás idejére a vasúti forgalom szünetel.

2015.04.23 19:11Havariapress

Csütörtökön délután gyulladt ki egy 600 négyzetméteres épület a devecseri Vasút utcában. Odabent raklapok égnek, a tűzben egy gázüzemű targonca felrobbant. A tűzoltók már körülhatárolták a tüzet, megbontották a tetőt is, hogy onnan is olthassanak.

A tűzben senki nem sérült meg. Az oltási munkálatok idejére lezárták a közeli vasúti vágányokat, a felsővezeték áramellátását lekapcsolták, emiatt a Budapest-Szombathely vasútvonalon késésekre kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.