Nem az első esete

Kéjenc mutogatta magát Környe külterületén

Fiatalok előtt elégítette ki nemi vágyát a gyanúsított.

2015.04.17 10:12ma.hu

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állították elő a tatabányai nyomozók a 24 éves P. Krisztiánt 2015. április 16-án - írja a police.hu.

Egy fiatalkorú lány tett feljelentést ellene, miután a gyanúsított aznap reggel Környe külterületén, az út szélén állva, a fiatal felé fordulva önkielégítést végzett.

A nyomozók gyanúja szerint nem ez volt az első eset, hogy a napokban P. Krisztián szeméremsértő módon viselkedett. Emellett a gyanúsítottal szemben jelenleg is folyamatban van, sőt már korábban is folytatott büntetőeljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság hasonló okok miatt.

P. Krisztiánt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.