Éjszakai villongás

Két férfit elkaptak a Király utcai lövöldözők közül, kettőt még keresnek

Két gyanúsítottat csütörtökön 19 óra 5 perckor Esztergomban elfogtak, a többieket továbbra is körözik.

2015.04.17 07:08MTI

Két férfit elfogtak a szerdai Király utcai lövöldözés miatt keresett négy férfi közül - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az internetes oldalán pénteken.

A BRFK azt írta, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya idősebb Sz. János Róbert 49 éves, Sz. Armandó Ferdinánd 19 éves, illetve Sz. János Róbert 21 éves erdőkertesi, valamint V. László 26 éves esztergomi lakosok ellen.

Utóbbi két gyanúsítottat csütörtökön 19 óra 5 perckor Esztergomban elfogták, a többieket továbbra is körözik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán 0 óra és 0 óra 10 perc között a Budapest VII., Király utcában idősebb Sz. János és három társa egy ott tartózkodó társaságra több alkalommal lövéseket adott le, feltehetően gáz-riasztó fegyverből. A helyszínről gépkocsikkal menekültek el, a megtámadott társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen az, aki a bűncselekmény idején a helyszínen tartózkodott, látta annak elkövetését, illetve tudja, hol vannak a keresett férfiak.

Aki a fent megjelölt időpontban a helyszínen tartózkodott, látta a bűncselekmény elkövetését, illetve a felvételeken látható személyek jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 461-8100/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.